söta tröjor!

Köpte dessa söta tröjorna till barnen idag:)
tapeter

Letar snygga tapeter till Lovas rum! Några tips?
Gillar dessa                 
                  


Ska ha den på en fondvägg, resten vitt! Som vi har planerat så ska vi fixa de i helgen.. så ja har lite panik över tapetval just nu;) Tror det ska vara något rosa iaf!


gnäll

Ja fy fan va jag känner mig gnällig just nu.... alla andra bloggar är lyckliga o glada... så läs dem istället! har funderat på vad jag trivs med i mitt liv egentligen... självklart mina barn o min Henrik... några vänner.. endel kunde jag vara utan! Riktiga vänner... vad är de egentligen? Inte många har jag iaf! Ibland ar det precis som att endel tror att man inte behöver dem för att man har familj?! Eller är de helt enkelt så att ja är så gnällig att ingen orkar lyssna på mig... kanske skulle sluta tycka synd om mig själv som nån sa....
Vabbat med Roxi idag... feber... så vi har haft en lugn o mysig dag! Imorn blir de o jobba kväll...
Sova nu...mmm

Jahapp så va de måndag igen! Jobbat idag o jobbar nästan hela veckan.. bara ledig fredag! Varit en mysig helg med bio kalas kusinträff o massa mys!:) idag mår ja lite sådär.. pengafrågan som gnager mig.. vi har de ganska så kass nu när henrik får gå hem från jobbet o ja vet inte ens hur vi ska klara oss:( jag ska jobba extra.. men med min skitlön så lär de inte märkas mycke ändå! O ännu mer deprimerad blir ja när man går in på Facebook.. alla skriver om resor o vad de köper o allt de gör.. känns verkligen kul att vi aldrig ens kommer kunna åka på någon resa eller något annat! Alla säger de blir bättre... då undrar man när då? Känns hopplöst just nu! Men oturen har förföljt mig i ganska många år.. är väl lika bra att den fortsätter med det! Tydligen! Hatar allt just nu...

present

Om det är någon som undrar vad  jag önskar mig i 30årspresent;)
(Vet att det är över ett halvår tills dess.. men ni kan börja spara nu:)) 

        
                                      

mat, bak o Alfons!

Segar på soffan! Har bakat lite ikväll. Ska ha besök imorn!:) Ledig 3 dagar nu.. nice de:) Ska gå på bio med Roxanna imorn:) Lova ska vara hos mormor. Vi ska se alfons åberg, Roxanna är så spänd på detta:) Ska bli mysigt o ha lite ensamtid med henne med! Vi brukar åka till simhallen annars, men har inte blivit av på senaste. O nästa vecka jobbar jag så mycke så jag vill hitta på något med henne! 

                   

På lördag blir det kalas för mamma som fyllde år i veckan, grattis igen mamma! Blir kul o träffa släkten, inte allt för ofta de händer!
Testade en ny maträtt idag. Lovat mig själv att jag ska testa minst två nya i veckan. Blir ofta samma känns de som. Trött på de! Så idag blev det fläskfile med paprika lök och sweet chilisås, pasta till de. Va väl godkänt, inget wow ( som Henrik sa;) ) Fredagsmys imorn med tacos. Är nog ett halvår sen vi hade de, så de ska bli gott! Sen till efterrätt ska jag göra lemoncurd minipajer. Är också något nytt, tyckte de lät så gott;) Spännande, vi får se!

RSS 2.0