Ikea

Idag blev de ikea:) Jobbat helgen o bara ledig idag så de va kul o hitta på något! Köpte byrå o hylla till Lovas rum som snart är färdigrenoverat:) Blev lite annat krimskrams också.. som det alltid blir;) Skulle ha en matta till hennes rum men hittade ingen snygg... får kolla vidare om de!

Suttit här o kollat runt på massa bloggar... usch va jag tycker synd om många barn.. många föräldrar verkar inte göra något annat än o ta kort på dem.. stackarna måste ju bli väldigt trötta på de! Tom när de är sjuka har de kameran upptryckta i ansiktet! Kan kan ju tänka sig själv hur kul de skulle va?! Man kanske borde tänka lite längre som förälder.

Kommentarer
Postat av: Sara

Hahaha, där känner jag mig skyldig!

Men om man som vi, bor i en annan stad än vad våra föräldrar, släkt och vänner gör så tycker jag att de ska få se bilder på barnen i alla lägen...inte bara när de är glada och extremt söta! Alla har inte sådan tur att man har sina föräldrar nära, som kan komma och hjälpa till när barnen är sjuka osv. Det finns ju ett själ till att man har sin blogg låst!Inte meningen att låta arg eller ironisk, men jag tror det kan finnas anledningar till att man lägger ut bilder på sin blogg.

Min blogg är till för våra familjer och vänner som vill följa oss på avstånd. Hade jag haft min och Håkans familj nära så hade jag aldrig bloggat!Ha en skön kväll, och ta nu inte detta meddelande fel Emmy!

Kram på dig!

2012-04-10 @ 22:47:42
URL: http://saranb.blogg.se/
Postat av: milla

är det fel att visa upp det bästa man har så är jag oxå skyldig..men det kan jag ta..man får väl göra som man vill om inte annat..va inte så bitter.. va glad för det man ha o vill man visa upp det är det väl inte fel..vill visa hela världen mina underbara..

2012-04-18 @ 19:47:38
Postat av: emmy

Bitter? Nä det är jag verkligen inte! Har inte sagt att det är fel. Jag tycker att det är fel men alla är vi olika! Tror inte att dem som inte visar upp sina barn i ur o skur älskar dom mindre för de.. det är upp till var o en.. skrev bara min åsikt om de..

2012-04-18 @ 19:54:06
URL: http://emmyroxi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0