Imorn..

Imorn är de dagen D.. ;) Då börjar ja jobba! O som vanligt när de är något nytt för mig så känner ja sån ångest och oro:( Ska tillbaks till gamla jobbet.. så de tar nog inte så lång tid innan man kommer in i de! Men de är väl de att de kommer bli mycke förändringar hemma me. Henrik är fortfarande arbetslös.. så barnen kommer vara 15 timmar på dagis till o börja me.. lite mjukstart för dom.. så de blir nog bra:) Just nu är de på dagis, för idag börjar Lovas inskolning! Bara nån timme nu i början, så de kommer nog hem snart!
Igår va vi på bvc.. Lova fick ett-års sprutorna.. gick bra.. men väldigt gnälligt här hemma sen! Kollade även vikt o längd.. 9,5 kilo o 73 cm kort;) Hon hade gått ner lite.. men annars följer hon sin kurva. Tror de beror på att hon rör sig mer nu när hon går hela tiden + att de har varit sjuka o inte ätit så bra.. För Roxi hade me gått ner lite.. 12,5 kilo o 88 cm.. huvudsaken att de växer på längden som doktorn sa;) De är så imponerade av Roxi för att hon pratar så bra.. som en 4-åring sa de:) 


Mammas lilla konstnär;)


Åh va ja kommer sakna mina barn när ja ska jobba.. för o inte tala om helgerna.. kommer bli tufft! Men så är väl livet antar ja.. alla måste ju jobba.. o ja som saknat o jobba.. tror de kommer bli bra för mig.. trött på o sitta i skogen o dega.. eller dega o dega.. de har man väl inte gjort direkt.. men ja är trött på o knappt inte se en människa.. ingen o prata me.. de är liksom inte jag.. ja behöver många människor runt omkring.. o ett socialt liv! Detta KOMMER bli BRA!! Ja måste intala mig själv de:) O första dagen börjar man 06.15.. o ni kan ju gissa hur pigg ja kommer vara då.. lär väl inte sova en blund i natt:/ wish me luck;) Tjo...


Kommentarer
Postat av: Tine

Det kommer gå kalas-bra imorgon, I know it! :D Lycka till o kramar o pussar till dig o de små prinsessorna :D

2011-01-11 @ 18:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0