Lördag!

Bara skit på tv ikväll... inget ovanligt iofs;) Melodifestivalen tänker ja inte ens titta på! De va ju så kasst förra veckan! Får nog bli nån film om en stund.. fixat pannacotta till den.. mums!
Ja o Roxi har varit iväg en sväng idag.. handlat o gjort lite ärenden.. Sen har vi bara varit hemma o myst:) Blev så sugen på smörgåstårta innan.. så ja ställde mig o gjorde en.. o åt alldeles för mycke;P Gott va de iaf!
Har ätit mest vanlig mat senaste veckorna.. förutom pasta potatis o bröd.. o igår vägde ja mig när ja va i byn.. 64 kilo!! Yes!! :) O ändå är man tjock o behöver ta hjälp av läkare enligt bmi.. men de tycker inte ja.. för NU är ja nöjd:) Kommer i min gamla skinnjacka gör ja me! Stolt över mig själv som gått ner 25 kilo på ett år.. trodde ja aldrig om mig själv.. tålamod kallas de!;) O ja är så glad att ja gjort detta på egen hand! Nu ska man bara lyckas hålla vikten me.
Man slutar nog aldrig förvånas över vilka konstiga människor de finns.. "vänner" man har som aldrig hör av sig... jo.. när de passar dem kanske... hrm.. ja vill gärna hålla kontakten med folk.. men man tröttnar på o vara den som alltid hör av sig! Men men.. man är väl inte så betydelsefull för dessa människor.. o då kan de ju lika gärna vara!
Igår firade vi mamma.. som blir 54 år imorn.. Grattis lilla mamma:)
Hoj!


Kommentarer
Postat av: Jessika

Ääälskar smörgåstårta !!!! ;P

2011-02-27 @ 10:43:03
Postat av: helena

Du är bara för duktig, o vad fin tårtan är! kramar o hoppas ni haft en bra helg !

2011-02-27 @ 11:02:29
Postat av: Marie

Jag håller med dig om vännerna! Lite tror jag att de är rädda för att störa när man har barn! Så dumt! Va duktig du är som gått ner så mycket i vikt!

2011-02-27 @ 11:51:36
Postat av: Lotta

Duktig är du Emmy!!! Om jag hade lyckats lika bra som du hade jag varit överlycklig. Och du! vänner är bara de som aldrig sviker som du kan väcka mitt i natten. Det har jag lärt mig i livets hårda skola. Kram till er alla.

2011-02-27 @ 14:32:43
Postat av: Tine

Duktig Mygga <3

2011-02-27 @ 20:23:33
Postat av: emma

Bra jobbat att gå ner 25 kg, vad kul och vad stolt du måste känna dig!

Tänk att det där med vänner aldrig sluta vara jobbigt. Man tyckte man hade det jobbigt med relationer när man var 15 och det borde liksom vara förbi ;-) men antar att det alltid kommer att vara så. Men i de svåraste tiderna vet man vem som är ens vänner och det är de man ska måna om!

Stor kram och förresten, vad kul om ni ska flytta till nby!

2011-02-28 @ 13:29:07
URL: http://emmakoja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0